Преди две години Пъф Деди беше засипан с овации, докато приемаше наградата

...
Преди две години Пъф Деди беше засипан с овации, докато приемаше наградата
Коментари Харесай

В университета публично преби приятелката си с колан, твърди състудент на Пъф Деди

Преди две години Пъф Деди беше засипан с аплодисменти, докато приемаше премията за изцяло творчество на BET Awards 2022. През 2023 година получи още едно огромно отличие - за световна икона на MTV VMA, докато децата му стояха до него на сцената.
 Diddy загази - за какво федерални обискират домовете му
Diddy го загази - федерални обискират домовете му

Какво се случва с рапъра

Описвайки го като " малко непоколебим, малко занимателен ", в последна сметка те го наричат  " най-хубавия татко в миналото ". Крисчън Комбс добавя, че гледа татко си от дребен и счита, че е неговият най-голям почитател. Но въпреки че за децата си е бил супер воин, за други 54-годишният рапър от години е безсмъртният изверг в тяхната история.

Наскоро CNN излъчи видеозапис, показващ сцена на принуждение сред Пъф Деди и някогашната му другарка - ар енд би изпълнителката Касандра " Каси " Вентура. Случаят е от 2016 година, а мястото е хотел в Лос Анджелис. На видеото, снимано от охранителни камери, се виждаше по какъв начин той удря, блъска на земята, рита и влачи някогашната си половинка. 
 Снимка 667415

" Поведението ми е непростимо ", сподели малко по-късно Пъф Деди във видео, оповестено в Instagram профила му, само че юристите на Каси Вентура разясниха, че изказването на рапъра е " повече за него самия, в сравнение с за многото хора, които е наранил ".

" Когато Каси и доста други дами надигнаха глас, той отхвърли всичко и съобщи, че те просто желаят да завоюват пари от него ", сподели юрист Мередит Файретог.

Оказва се, че агресивното държание на рапъра се корени надалеч преди този момент - още от студентските му години. Според Rolling Stone насилственото и обидно държание на Диди е почнало доста преди той да стане този, който го познаваме през днешния ден.

Няколко дами, които са посещавали университета " Хауърд " с него, споделят, че са видели " признаци на контролираща и насилствена персона " преди десетилетия.
 Снимка 667414

Според обвиняванията е имало произшествия, включващи нежелано допиране и " пристъпи на яд " в кампуса от страна на Диди към жени, от които той се е интересувал. Една твърди, че се е " държала допустимо най-далеч " от него, откакто той " е галил гърба й без предизвестие ".

Освен това различен някогашен състудент твърди, че Диди неведнъж е тормозил млада дама, като е почуквал по прозореца на нейния час по британски, с цел да я накара да пропусне час. " Тя се напрягаше, когато Комбс се появяваше. Той просто имаше необичайно възприятие на надзор. Имах възприятието, че тя се опасява. "

Още една жена споделя за случай, на който е била очевидец, а точно по какъв начин Комбс стои пред общежитията им и войнствено крещи на приятелката си да излезе на открито. Жената добавя, че малко по-късно Диди, е бил чут и забелязан да атакува тогавашната си другарка, душейки я и удряйки я с колана си.
 Ритане, боричкане, влачене - когато експанзията на Пъф Деди върху жена е снимана на видео
Ритане, боричкане, влачене - когато експанзията на Пъф Деди върху жена е снимана на видео

И каква е реакцията на рапъра след бруталните фрагменти

След като споделя за ужаса, изписан по цялото лице на жертвата, дамата прибавя: " Тя се опитваше да се отбрани и плачеше. И ние му казвахме: " Махни се от нея, което го накара в един миг да спре. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР